В ОДА продовжуються семінари для підприємців по роботі ProZorro

27.10.2015 11:52   -
Автор:

Система електронних закупівель ProZorro – це відкрито, швидко та зручно. Десятки підприємців регіону вже відчули переваги електронного ринку Дніпропетровщини, що сягає 15 мільярдів гривень на рік. Там більше 250 державних та комунальних підприємств регіону постійно закуповують товари та послуги. Не знаєте, як зайти на величезний електронний ринок, щоб швидко, зручно та прозоро продавати свої товари та послуги?
Про це та багато іншого на семінарі для підприємців по ProZorro, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ”.
Дніпропетровська облдержадміністрація продовжує серію круглих столів та семінарів для підприємців області щодо участі в державних закупівлях через систему ProZorro.
28 жовтня о 14.00 бізнесмени, підприємці, менеджери, комерційні директори і всі, хто є в бізнесі, але кого немає на ринку електронних держзакупівель запрошуються до Дніпропетровської облдержадміністрації на семінар (пр. Кірова 1, 3-й поверх, конференцзал ).
Читайте також: У Дніпрі підприємців продовжать безкоштовно навчати тонкощам ведення бізнесу
На семінарі ви дізнаєтесь про новий закон з держзакупівель, навчитеся відстежувати цікаві для вас групи товарів і послуг. Зможете оцінити об’єми ринку держзакупівель Дніпропетровського регіону та України.
Особливий гість семінару – представник Міністрства інфраструктури України Андрій Мотовіловец.
Зареєструватися на навчання можна за посиланням: https://goo.gl/LRLMxT або по телефону 0986747701.
Читайте також: Чиновники нашли сравнительно честный способ отъема денег у днепропетровцев