В Новомосковську триває пікет проти фальсифікацій (ФОТО)

28.10.2014 14:05   -
Автор:

«Штаб Майдану.Дніпропетровськ» повідомляє про пікети у Новомосковську, що продовжуються зі вчорашнього вечора.
Про це пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«В Новомосковську триває пікет проти фальсифікацій. Злодій Нестеренко завіз свій «антимайдан», багато провокацій. Наших дуже мало! Всі-всі-всі! Бросайте справи і їдьте до Новомосковської міськради! Ви дуже потрібні там! Разом до перемоги!», – зазначається в повідомленні.
Нагадаємо, за результатами виборів на 38 окрузі, путівку у Раду отримав самовисуванець Вадим Нестеренко. У 2013 році майбутній нардеп працював заступником голови Дніпропетровської ОДА Дмитра Колєснікова з питань сільського господарства, він тісно пов’язаний з колишнім віце-прем’єром Олександром Вілкулом та Партією Регіонів.
Після цього у Новомосковську почав збиратись Майдан проти фальсифікацій, які були зафіксовані спостерігачами под час виборів.

“Вчора в Новомосковську, де сфальшували вибори, під ОВК зібралося понад дві сотні людей. По зовнішньому периметру будівлі – 50 беркутів з автоматами, всередині – вдягнені під військових 25 бригади невідомі. Це вже навіть не класика Майдану – значно покрутіше. На вулиці повний морок – спецом вимкнене світло, підсвічують тільки софіти журналістів.
Виступали місцеві – розповідали як купувалися голоси, як бездіяла прокуратура, до якої марно зверталися зі скаргами. Кажуть у місті за регіонала Нестеренка майже не голосували, підтримували екс-мера Литвищенка, посадженого при Януковичі за небажанння вступати до ПР…
Сьогодні о 10.00 вирішили зібратися знову і не розходитися, доки комісія не визнає недійсними сфальшованих результатів”, – повідомили в Штабі Майдану.