В Дніпропетровську розпочався просвітницький проект «Навігатор підприємця»

03.09.2015 14:57   -
Автор:

У Дніпропетровську стартував соціально- просвітницький проект «Навігатор підприємця». Під час його урочистого відкриття спікерів та учасників проекту привітала виконуюча обов’язки міського голови Галина Булавка.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ”.
«Вітаю вас із початком першого масштабного та системного соціально-просвітницького проекту. Бажаю отримати максимум знань від досвідчених фахівців для відкриття та ведення власного бізнесу. Завдяки спільній співпраці влади, бізнесу та громадськості покращуємо наше місто – створюємо нові робочі місця, наповнюємо міський бюджет та розвиваємо об’єкти інфраструктури», – сказала Галина Булавка. Вона додала, що щороку завдяки малому і середньому бізнесу у місті створюється до 12 тисяч додаткових робочих місць. Всього у сфері підприємництва на сьогодні зайнято майже 200 тисяч дніпропетровців.
Галина Булавка зазначила, що лекції в рамках проекту «Навігатор підприємця» розпочнуться вже сьогодні. Спершу учасникам проекту розкажуть про реєстраційні процедури фізичних осіб-підприємців, проведуть огляд систем оподаткування та правових основ трудових відносин.
Проект триватиме до грудня поточного року. В його рамках передбачено проведення чотирьох курсів по 2 тижня кожний, під час яких навчатимуть розбудові комунікацій з партнерами, правовим основам ведення підприємницької діяльності, обліку та плануванню, інтернет – маркетингу. До програми також включені питання розробки бачення і стратегічної мети бізнесу, позиціонування, створення ціннісної пропозиції, каналів збуту і побудови взаємовідносин з клієнтами, вхідних грошових потоків, основних витрат, точок прибутку, ключових ресурсів та видів діяльності.
У проекті можуть взяти участь особи, які бажають розпочати власний бізнес або вже працюють у сфері малого та середнього підприємництва. Для цього необхідно попередньо зареєструватись на сайті www.bc.dniprorada.gov.ua.
Безкоштовний соціально-просвітницький проект «Навігатор підприємця» організований за ініціативи в.о. міського голови Галини Булавки в рамках реалізації Програми розвитку малого і середнього підприємництва у Дніпропетровську.