В Дніпрі продовжує діяти антиукраїнський елемент, – Кирило Дороленко

30.03.2018 17:30   -
Автор:

Голова ГО «СІЧ-Дніпро» Кирило Дороленко на своїй сторінці в Фейсбук звернув увагу на те, що голова «Союзу радянських офіцерів» Віктор Марченко дав інтерв’ю каналу, що займається антиукраїнською пропагандою.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Поки українська влада висилає російських шпигунів з території нашої держави, у нас в Дніпрі продовжує функціонувати проросійський антиукраїнський елемент.
В лютому відомий в Дніпрі російський діяч, дає по скайпу двадцятихвилинне інтерв‘ю каналу NewsFront, який займається антиукраїнською пропагандою. Він вже не так сміливо висловлюється, як це було в 2014 році, намагається підбирати кожне слово, але інколи нутро бере своє.
Саме через сутички під АНД райвідділком Дніпра 7 листопада, і піднятого через це резонансу в суспільстві, силові структури спромоглися прикрити ще один сепаратистський сайт.
Але варто нам було в 18 році один раз не відреагувати на їх акцію 23 лютого, як вони розгорнули в Дніпрі червону ганчірку.
Є люди, які нам постійно дорікають і кажуть, що сепарів тут майже не лишилося, та і не треба чіпати їх. В той час вони дають інтерв’ю про те, як чекають, коли росіяни звільнять їх від окупації», – написав він.