В день візиту Президента в Дніпропетровську порізали борди його кандидата

21.10.2014 16:41   -
Автор:

В ніч на 21 жовтня в Дніпропетровську були знищені кілька рекламних конструкцій з політичною рекламою Блоку Петра Порошенка та кандидата від цієї сили по 25 одномандатному виборчому округу Максима Курячого.
Сталося це безпосередньо біля східної та центральної прохідних машинобудівного гіганта «Південмаш». На диво, озброєна до зубів воєнізована охорона режимного підприємства не лише не вчинила опору, а й жодним чином не відреагувала на безчинства провокаторів.
«Те, що сталося сьогодні вночі – провокація у день візиту Президента Укураїни до Дніпропетровська, та, зокрема, до Південмашу, а також зухвала спроба дестабілізувати обстановку в Дніпропетровську напередодні виборів. Втім, спроба невдала, адже ці злочинні дії жодним чином не вплинуть на загальне воєвиявлення громадян. Люди обрали мир, реформи та євроінтеграцію, і жодні хулігани чи вандали не залякають їх у цьому виборі», – так прокоментував події кандидат у народні депутати від «Блоку Петра Порошенка» Максим Курячий
Наразі штаб кандидата займається оформленням відповідних заяв та подань. У штабі висловили сподівання, що правоохоронці в найкоротший термін знайдуть та покарають винних у нападі на рекламні конструкції.
За матеріалами: «ДНІПРОГРАД»