В Австралії 3-метрова акула вбила чоловіка

10.09.2020 11:44   -

8 вересня 46-річний Нік Слейтер займався серфінгом на пляжі Грінмаунт у місті Кулангатта – відомому в Австралії місці для серфінгу, коли акула напала на нього, вхопивши за ногу, – повідомляє ВВС.

Інші серфери поблизу виявили, що Нік плаває на мілководді біля своєї дошки. Чоловіка витягли на берег та надали першу допомогу, але він помер на місці.

Nick Slater
Нік Слейтер

Влада закрила в середу ділянку пляжів довжиною 18 км, щоб здійснити пошуки акули гелікоптерами та дронами – як повідомляється, це була біла акула довжиною 3 метри.

Як тільки ми дізнаємося, що акули немає поблизу, або ми її відстежили, пляж буде знову відкритий“, – сказав мер міста Том Тейт.

Один зі свідків сказав австралійській газеті “Кур’єр Мейл”, що Ніка Слейтера акула вкусила за верхню частину ноги, і там лишилась майже сама кістка.

Серфер, який надав допомогу Нікові, Джейд Паркер, заявив, що навіть на дошці Слейтера був слід від великого укусу акули.

Це було, мабуть, приблизно тієї ж окружності, що і баскетбольний м’яч … і в склопластику все ще був зуб, який мені довелося видалити“, – сказав він австралійській телерадіокомпанії.

Things to do in Coolangatta | The Weekend Series | The Weekend Edition Gold  Coast
“Золотий пляж” у Кулангатті