Усі комунальні служби Дніпра працюють у штатному режимі. Мерія рекомендує підприємцям теж відновлювати роботу

13.03.2022 13:01   -

Усі комунальні служби Дніпра працюють. Є стратегічні запаси палива, матеріалів, зокрема для ремонтів і утримання доріг. Сміття вивозиться. Котельні у роботі. Є ліміти на газ. 

«Розпочинаємо прибирання вулиць у місті. Цими днями близько 35% усієї комунальної техніки задіяно у будівництві фортифікаційних споруд на під’їздах до Дніпра та низки інших міст нашої області», – розповів під час брифінгу 13 березня заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко. 

З настанням комендантської години комунальне підприємство  «Міськсвітло» вимикає вуличне освітлення. Водночас інспекція з благоустрою відпрацьовує заявки від містян щодо освітлення на адміністративних будівлях, рекламних спорудах. Якщо власники таких об’єктів не реагують, їх одразу відключають від електроенергії. 

За словами Михайла Лисенка, додалось роботи комунальному підприємству «Зооконтроль», що наразі опікується й тваринами, яких полишили власники, покидаючи місто:

«З вокзалу «Зооконтроль» забирає тварин. Вони перебуватимуть на території підприємства. А після завершення воєнних дій власники зможуть їх забрати»

Представник мерії Дніпра також подякував компанії ДТЕК за злагоджену комунікацію у швидкому усуненні аварійних ситуацій. А також закликав представників бізнесу, підприємців з понеділка, 14 березня, відновлювати роботу.

«Рекомендуємо від завтра відновлювати роботу, повертатися до звичного життя: відкривати магазини, торговельні мережі. Наразі для цього немає проблем», – додав Михайло Лисенко.