Українські ФОПи просять не вигадувати для них нові правила

02.12.2019 12:30   -
Автор:

Українські фізичні особи-підприємці не хочуть, щоб влада їх рухала та придумувала для них нові правила, які створять їм додаткові проблеми. Такі висновки щодо результатів свого опитування у фейсбуці зробив міністр економіки Тимофій Милованов в інтерв’ю 24 каналу.
За словами Милованова, питання ФОПів є дуже болючим для українців. Серед відповідей є висміювальні, але є й конструктивні. Загалом усі коментарі можна об’єднати у дві групи.
Перша – прохання ФОПів не рухати їх, друга – проблемними підприємцями, великими чи пов’язаними з контрабандою, за потреби нехай займаються правоохоронні органи, – зазначив Милованов.
Читайте также: В “Слуге народа” призвали “приглушить” свободу слова
Нова українська влада довго думала, що робити з фізичними особами-підприємцями. Тимофій Милованов вдався до радикального методу, написавши у фейсбуці “Що робити з ФОПами?”. За добу на його запитання відповіли понад 2,5 тисячі українців.
Нагадаємо, що влада ухвалила закони про обов’язкові касові апарати, “кешбек”, а також анонсувала велику податкову реформу. Ці зміни дуже обурили ФОПів. В уряді пояснювали їхню необхідність бажанням детінізувати ринок та ускладнити життя великим компаніям, які ховаються під ФОПів, а не малим підприємцям.