Українські військові затримали дезертира з ЛНР

17.08.2020 07:35   -

Українські військові 16 серпня затримали на Донбасі дезертира з “ЛНР” – це був снайпер. Чоловік здався сам, не витримавши умов служби.

Сьогодні, підрозділи об’єднаних сил затримали стрільця-снайпера у якого було виявлено військовий квиток так званої «ЛНР», невелику суму коштів в російських рублях та знеболювальний медичний препарат наркотичної дії. Затриманий зізнався, що не витримав свавілля та знущань від ватажків, які командують окупаційними підрозділами і добровільно вирішив здатися Збройним Силам України. Зараз ним займаються компетентні органи“, – повідомляє штаб ООС.

Дезертирство в рядах окупаційних формувань трапляється все частіше поряд. Окупаційне командування йде на радикальні міри для припинення відтоку особового складу – зокрема, осіб, що намагаються залишити незаконні збройні формування просто розстрілюють.

На своїх медійних ресурсах окупанти «з гіркотою в серці» повідомляють, що їхнє командування тепер віддає накази знищувати потенційних дезертирів. Біля населеного пункту Луганське снайпер ворога застрелив свого ж колегу за самовільне залишення місця служби. Так ватажки окупантів залякують особовий склад і погрожують розправою і кров’ю“, – відзначають у Штабі ООС.