Учора терористи 5 разів порушили режим тиші на Донбасі. Українські військові відкривали вогонь у відповідь

22.10.2020 08:55   -

За повідомленням Штабу ООС, минулої доби, 21 жовтня, російські найманці на Донбасі 5 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, відкривши вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів.

Минулої доби, 21 жовтня, російсько-окупаційні війська п’ять разів порушили домовленості, що вступили в дію 27 липня 2020 року.Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї неподалік населеного пункту Лебединське. Ще два факти порушення режиму припинення вогню зафіксовано у передмісті Авдіївки, де в обідній та у вечірній час ворог застосовував гранатомети різних систем“, – повідомив Штаб.

Для збереження власного життя та утримання позицій українським військовим довелося відкрити вогонь у відповідь поблизу населеного пункту Артема – терористи припинили стрілянину, отримавши відсіч. Через вогневу відповідь наших захисників можливі втрати серед терористів.

Бойових втрат і поранень серед українських захисників не було.

Вже сьогодні бойовики двічі здійснили провокації – відкривали вогонь зі стрілецької зброї поблизу Артема та Новолуганського. У цьому випадку українські воїни також відкривали вогонь у відповідь.