Учасники «Інтернатури бізнесу» представлять власні ідеї на Міжнародному форумі

31.10.2018 15:15   -
Автор:

У Дніпропетровській ОДА вручили сертифікати 26 випускникам тренінгу «Інтернатура бізнесу: збудуй свою власну справу». Автори п’яти найкращих ідей отримали можливість презентувати їх на Міжнародному економічному форумі, куди з’їдуться десятки інвесторів з усього світу.
Про це повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” з посиланням на прес-службу ДніпрОДА.
Протягом трьох тижнів занять кожен учасник створив власний бізнес-план.
Учасники тренінгу запропонували багато цікавих бізнес-ідей – починаючи від відкриття готелю для тварин та центру практичної косметології, закінчуючи впровадженням проектів з альтернативного опалення. Після проходження навчального курсу підприємці вже більш чітко розуміють, куди рухатися, аби отримати належний результат від власної справи.
Серед учасників інтернатури бізнесу – молоді стартапери, бізнесмени-початківці та власники вже діючих компаній. Протягом трьох тижнів інтерни прослухали курс з 10 занять. Кожне з них було присвячено різним аспектам ведення бізнесу.
Випускникам інтернатури вручили сертифікати про закінчення курсів. Комісія з представників Дніпропетровської ОДА, експертів з ведення бізнесу та науковців обрала п’ять найкращих бізнес-планів.
Найкращі бізнес-ідеї будуть представлені на Dnipro Economic Forum 2018, що проходитиме 15-16 листопада у Дніпрі.