Учасники виборчого процесу повинні мати рівний доступ до ЗМІ

20.10.2014 19:00   -
Автор:

Про це заявив заступник голови облдержадміністрації Борис Філатов під час робочої поїздки до Кривого Рогу, повідомляє інтернет-видання “ГЛАВНОЕ”.
«Коли інформаційна політика має перекіс в сторону однієї політичної сили – для обласної влади така ситуація не прийнятна. ЗМІ як ніхто інший має усвідомлювати ту моральну відповідальність, яку вони несуть перед країною, перед жителями Кривого Рогу. У виборчому процесі не має бути вибіркового підходу», – сказав Борис Філатов.
У Кривому Розі він провів робочу нараду з освітянами, представниками медичної галузі, місцевого самоврядування та громадськості.
Заступник губернатора наголосив, що від громадськості деяких міст та районів надходять сигнали про зловживання під час підготовки виборів народних депутатів України. Борис Філатов нагадав присутнім про відповідальність, передбачену законом за порушення норм виборчого процесу.
Також він звернувся до засобів масової інформації та громадськості з проханням донести до жителів Кривого Рогу, що у разі документального підтвердження фактів використання адмінресурсу або підкупу виборців, люди, які були причетні до цього, у рамках закону будуть притягнуті до відповідальності.