У Жовтих Водах влаштували терористичну атаку на штаб партії «Відродження» (ЗАЯВА)

22.10.2015 13:39   -
Автор:

Партія «Відродження» у Дніпропетровській області обурена черговим використанням силових технологій у політичній боротьбі. У нічз 21 на 22 жовтня 2015 р., близько 00:30 год. до Жовтоводського штабу партії «Відродження» підійшли двоє невідомих. Один з них вибив скло у дверях, а другий – закинув до приміщення вибухівку.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу партії.

Постраждав охоронець, якого з осколковими пораненнями доставили до лікарні.
У приміщенні вибуховою хвилею вибиті стіни, зруйнована стеля.
“Ми впевнені, що це – спланована терористична атака з метою залякування політичних опонентів та виборців.
Переконані, що за цим терактом стоїть «Опозиційний блок», який уже неодноразово доводив свою зневагу до людського життя.
Це – виклик усім демократичним цінностям. Вибухи в мирних містах Дніпропетровської області – це продовження уже розв’язаної «Опозиційним блоком» війни на Донбасі. Це – дестабілізація суспільно-політичної обстановки в державі.
Ми вимагаємо від правоохоронних органів негайного реагування та припинення діяльності злочинної терористичної організації «Опозиційний блок» на чолі з Олександром Вілкулом.
Саме «Опозиційний блок» створив клон партії «Відродження», до списку якого входять кримінальні авторитети, бійці спортивних клубів.
Нетребко Владислав Олегович є кандидатом від партії-підробки до Дніпропетровської міської ради та Дніпропетровської обласної ради. Він є сином Олега Володимирович Нетребка, на прізвисько Нетрік, який є кримінальним авторитетом у м. Дніпродзержинськ, зараз переховується в Криму, причетний до формування та фінансування сепаратистського руху у Дніпродзержинську та у Дніпропетровській області.
І саме цих людей веде до влади «Опозиційний блок».
Партія «Відродження» у Дніпропетровській області вимагає відкритого розслідування вказаного терористичного акту, негайного притягнення до відповідальності організаторів та виконавців”, – зазначається у заяві політсили.
Партія «Відродження» закликає усіх мешканців Дніпропетровської області бути пильними та не піддаватись впливу брудних технологій.