У Жовтих Водах депутати агітують людей проти лічільників газу

07.08.2017 13:45   -
Автор:

На Дніпропетровщині депутати агітують громадян проти встановлення загальнобудинкових лічільників газу.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на повідомлення депутатів у соцмережах.
Депутати Жовтоводської міської ради Наталя Сердюк та Володимир Гончар разом з депутатом Дніпропетровської обласної ради Дмитром Чорним провели у Жовтих Водах черговий ряд зустрічей із мешканцями багатоквартирних будинків. Головною темою обговорень було встановлення у місті загальнобудинкових лічільників та можливість використання індивідуальних засобів обліку спожитого газу.
Депутати наголошують, що у Жовтих Водах постачальник послуг вже встановив свої лічільники більш ніж у ста будинках. Але мешканці незадоволені новими платіжками, тому що ціна на спожитий газ в них виросла у декілька разів. Депутати-члени тимчасової коміссіі щодо вивчення питання зі встановлення загальнобудинкових лічильників газу розробили інструкцію для мешканців тих будинків, де вже було встановлено лічільники.
Нагадаємо, згідно из Законом про комерційний облік природного газу, всі багатоповерхові будинки, в яких природний газ використовується для приготування їжі, до 1 січня 2018 року повинні бути обладнані загальнобудиковими лічільниками газу.