У Запоріжжі чоловік вкрав касу в салоні засмаги

02.07.2024 21:22   -

Мешканець Запоріжжя, раніше судимий за майнові злочини, вкрав касу в салоні засмаги, але поліція оперативно його затримала. Про це повідомляє 49000 з посиланням на Національну поліцію.

Першого червня близько 13:00 піший патруль працівників поліції звернули увагу на підозрілого чоловіка, який зайшов до салону засмаги та через кілька хвилин поспіхом вийшов.

Помітивши поліцейських, він спробував уникнути зустрічі та занервував. Правоохоронці попросили його пред’явити документи, проте він не мав їх при собі. Під час поверхневої перевірки було виявлено, що у сумці та одязі громадянина знаходяться грошові купюри.

В цей час власниця студії перевірила касу та виявила зникнення виручки. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. У затриманого вилучили майже 100 000 гривень, які він приховав у сумці, кишенях та спідній білизні.

Зловмисника затримали на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом вчинення злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, поліцейські відкрили кримінальне провадження. Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання запобіжного заходу. За крадіжку в період воєнного стану йому загрожує до 8 років ув’язнення.