У виборців має вистачити мудрості не віддати Дніпропетровськ олігархічним кланам, – Олександр Черненко

28.08.2015 20:01   -
Автор:

Вибори на 205 окрузі в Чернігові показали, що місцеві вибори і, зокрема, вибори мера Дніпропетровська – це знову буде спроба олігархів і їхніх ставлеників відновити свої позиції якщо не в центральній владі, то в місцевій.
Про це сказав у коментарі народний депутат від БПП Олександр Черненко, про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ”.
«Очевидно ймовірно на виборах міського голови Дніпропетровська будуть змагатися представники двох кланів – Коломойського і Ахметова, які успішно останні роки ділили між собою область, а зараз вони будуть змагатися між собою за місто Дніпропетровськ», – зазначив він.
Коментуючи данні соціологічного дослідження, яке оприлюднив СОЦИС, якщо в другий тур вийдуть Філатов і Вілкул, то 58% жителів Дніпропетровська не прийдуть на вибори, народний депутат сказав, що виборцям це не вихід не приходити на дільниці.
«Я думаю, що виборці Дніпропетровська в першому турі можуть зробити все, щоб або другого туру не було взагалі, або не допустити в другий тур ні представника Коломойського, ні Ахметова, і щоб в другому турі вони прийшли і обирали між достойними людьми», – зауважив Олександр Черненко.
Нагадаємо, що найймовірнішими кандидатами у мери Дніпропетровська від Коломойського стане Борис Філатов, а від Ахметова – Олександр Вілкул.