У віддалених районах Дніпра продовжують встановлювати зовнішнє освітлення

31.03.2021 16:03   -

У Дніпрі на вулицях Сагайдачного та Кисневій, що покрай Слобожанського проспекту, будують нові та модернізують застарілі мережі зовнішнього освітлення. За словами начальника експлуатаційно-технічного району № 3 КП «Міськсвітло» ДМР Олега Коротушенка, ці вулиці увійшли до переліку нещодавно взятих на баланс підприємства. У подальшому воно буде їх і обслуговувати.

«На вулиці Сагайдачного освітлення не було. Тут ми встановимо 13 залізобетонних опор та змонтуємо 26 кронштейнів і 26 світильників. На Кисневій освітлення є, однак опори, світильники та дріт морально застаріли, до того ж місцями в аварійному стані. Там ми замінимо 4 опори та додамо 5-ту, поміняємо дротову мережу, встановимо 16 кронштейнів і 16 світильників», – розповів детальніше Олег Коротушенко.

Майстер КП «Міськсвітло» Олександр Юрчишин працює разом із бригадою на вулиці Сагайдачного. Каже, на монтаж кронштейна зі світильником витрачається 30–40 хвилин.

«На опору ми кріпимо кронштейн, а на нього вже потім світильник. Використовуємо натрієві, вони себе добре зарекомендували у роботі. Протягом зміни встигаємо встановити та змонтувати 10-13 опор зі світильниками», – розповів майстер.