У суспільстві зберігається високий рівень недовіри владі, – політолог

04.12.2017 11:30   -
Автор:

В українському суспільстві зберігається високий рівень недовіри владі. Про це в ефірі передачі “Наживо” на 51-му телеканалі розповів політолог Владислав Романов, повідмоляє інтернет-видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
“Ситуація після Революції гідності зовсім інша. Високий рівень недовіри до влади як інституту. І ви знаєте, бажання делегувати, передавати владу в інші руки вже немає”, – зауважив експерт.
За його думкою, зараз гостро стоїть питання про соціальну справедливість: “Вона не прийде з “гори”, її треба встановлювати, прописати законами, правилами, механізмами, процедурами, і контролем дотримуватися того, щоб виконувалося. І зараз це в процесі і процес іде дуже тяжко”.
Читайте также: Не всі завдання Революції гідності виконані, – Вадим Шебанов
Водночас, як зауважив Владислав Романов, в Україні є культура масового протесту, саме з цим владі треба буде рахуватися.
“Це є факт, який буде серйозно буде формувати нашу політичну систему. Знаєте, як козацька держава – з одного боку демократія, з іншого – зберігається намір узурпації влади. Ось такі коливання”, – заявив політолог.