У селі Придніпровське збудували сучасний спортивний комплекс

13.07.2021 11:18   -

У Червоногригорівській громаді на фініші будівництво нового стадіону. Спортивний об’єкт – в центрі села Придніпровське. З великим футбольним полем, легкоатлетичними доріжками і критими трибунами. Арену вже готують до відкриття, – повідомляє ДніпроОДА.

«Після завершення всіх робіт новий стадіон у Придніпровському збиратиме дітей і дорослих зі всієї громади. Місцеві жителі отримають сучасну базу для занять спортом і тренувань», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Новий стадіон «виріс» на місці пустки. Тепер прикрашає центр села Придніпровське. По периметру підрядники завершують наносити гумове покриття на бігових доріжках. Залишилось налаштувати прожектори освітлення – і стадіон готовий до експлуатації.

«Будували сумлінно. Враховували усі стандарти, використовували енергоощадні технології», – запевнив представник підрядної компанії, начальник ділянки Микола Заєв.

Добігає кінця й будівництво адміністративного корпусу. Там «наносять» останні штрихи внутрішнього оздоблення, наводять лад, завозять та розставляють меблі. Всередині – роздягальні, душова, тренерська, медпункт, коментаторська, кімната охорони.

«Стадіон великий, достойний. Рівня великого міста. Він гратиме значну роль в житті громади. Адже в нас багато дітей та молоді. Маємо дитячо-юнацьку спортивну школу», – розповів заступник селищного голови Сергій Лалов.

В Червоногригорівській громаді майже 13 тис населення. З них майже 1,5 тис – діти.