У питанні землевідведення лікарні Мечникова поставили крапку: що вирішили на сессії міськради

20.07.2023 21:06   -

На сесії міськради Дніпра депутати прийняли рішення щодо землевідведення лікарні Мечникова, завершивши дискусію на цю тему. Про це повідомляє Дніпро Головне з посиланням на Дніпро Оперативний.

Виявилося, що таке рішення могло бути прийняте ще два роки тому, якби директор лікарні та депутат Сергій Риженко довчасно надал необхідні документи. Замість цього, Риженко віддавав перевагу збиранню лайків під статусами, в яких стверджував про нібито повзуче рейдерське захоплення лікарні.

Слід відзначити, почесний громадянин міста Дніпра не врахував те, що Юрій Скребець, його заступник, ще у 2018 році підписав документи для припинення акта постійного користування землею. Але керівництво Мечникова про це забуло протягом трьох років і лише з 2021 року стали діяти, проте і досі не представили весь пакет документів.

Отже, профільний департамент фактично виконав роботу, яку повинен був здійснити Риженко, і вніс відповідні корективи до проекту рішення. Результатом було одноголосне підтримання депутатами даної ініціативи. Зі свого боку, Риженко відмовився визнати свою помилку та замість подяки назвав колег “худобою”.