У Підгородному знову збиратимуться активісти щодо підвищення тарифів перевізників

12.05.2015 15:12   -
Автор:

Сьогодні, 12 травня, у місті Підгородному, що під Дніпропетровськом зберуться громадські активісти, щоб оголосити проміжні результати перемовин з владою та автоперевізниками щодо небажаного подорожчання тарифів на проїзд.
Про це повідомив голова ВГО «Земля і Воля» Костянтин Писаревський на своїй сторінці у фейбук, пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«ВІЙНА ТАРИФІВ. Після подання цього повідомлення опоненти і злодії занепокоїлись -почали збирати якісь докази міліціянти, лунати незрозумілі дзвінки.Ми маємо конституційне право на зібрання, знаходимось у правовому полі.
Тож чекаємо всіх небайдужих та ЗМІ сьогодні о 18.00. в Підгородному, Центральна, 46, де будуть виголошені проміжні результати перемовин з владою та автоперевізниками. Нікого не бійтеся – за проведення акціїї відповідає лише «Земля і Воля», – написав Костянтин Писаревський.
Нагадаємо, 8 травня по обіді мешканці Підгородного вже влаштовували справжній транспортний колапс, перекривши трасу міжнародного значення Київ-Луганськ-Ізварине в двох місцях – на в’їзді та на виїзді з міста.