У Петриківці відбудеться ювілейній «Дивоцвіт»

06.09.2017 18:00   -
Автор:

16 вересня в Петриківці пройде 10-й ювілейний етно-фестиваль «Петриківський дивоцвіт». Масштабне культурне дійство за останні три роки змінило свій формат з ярмарку на фестиваль.
Про це повідомляє Інтернет-видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу Дніпровської обласної ради.
“У цьому році “Петриківський дивоцвіт” обіцяє збільшити свої масштаби майже удвічі. Нагадаємо, минулого року на фест з’їхалися понад 30 тисяч людей з усієї області.
Філософія фестивалю – це поєднання традицій і сучасності. Він демонструє, як традиції інтегруються у сучасні надбання, як існують поруч. Головна мета заходу – створити яскравий відпочинок і культурне дозвілля для всієї родини.
Протягом дня на фестивалі пройде безліч майстер-класів, конкурсів, зокрема, «Кращий рибалка». Будуть організовані поляни вареників, меду, випічки та сала! «Виставкові поляни» з кращими надбаннями та виробами з усіх куточків Дніпропетровщини.
На “Мистецькій поляні” планують зареєструвати новий рекорд України – найдовше панно, оздоблене Петриківським розписом. На “Поляні казок” вас зустрінуть дитячі атракціони, аніматори, етно-лабіринт, смаколики. Запалюватимуть емоції гурти “ТІК”, “Екватор”, “А-фронт” та інші.
Дістатися фестивалю буде нескладно: організований спеціальний трансфер від цирку до Петриківки, вартість проїзду – 30 грн в один бік. Для тих, хто приїде власним авто, створені стоянки, розташовані не далі, ніж 500 метрів від головних дійств.
Протягом наступного тижня прес-служба обласної ради буде надавати максимально детальну інформацію про фестиваль.” – йдеться у повідомленні.