У Павлограді поліція затримала групу хуліганів зі зброєю

17.03.2020 08:45   -
Автор:

В одному із розважальних закладів смт. Петропавлівка п’ятеро озброєних чоловіків, погрожуючи вогнепальною зброєю, побили кількох відвідувачів, після чого поїхали на авто в невідомому напрямку.
Поліція змогла встановити особи порушників – ними виявились жителі Павлограда віком від 22 до 32 років.
Під час обшуків за місцем проживання підозрілих було виявлено цілий арсенал зброї – 4 рушниці, 2 пістолети, набої, бронежилет та інше.
«15 березня проведеними розшуковими заходами поліцейськими карного розшуку спільно з поліцейськими полку поліції особливого призначення ГУНП в Дніпропетровській області у Павлограді затримано чотирьох з п’яти зловмисників. Під час обшуку автомобіля, на якому пересувались затримані виявлено та вилучено зброю та боєприпаси», – йдеться у повідомленні на сайті поліції Дніпропетровської області.
Затриманим висунуто звинувачення за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), вчинене із застосуванням зброї та інших предметів спеціально призначених для нанесення тілесних ушкоджень. По цій статті молодики можуть отримати від 3 до 7 років тюрми.
Наразі правоохоронцями проводяться заходи для встановлення місцезнаходження п’ятого фігуранта даного кримінального правопорушення.