У Нікополі вибухнув автомобіль, є постраждалі

29.07.2019 11:30   -
Автор:

Вибух автомобіля стався у Нікополі Дніпропетровської області вчора, 28 липня, близько 22.53. Згідно повідомлення, що надійшло у поліцію, підрив стався на перетині вулиць Новікова та Коцюбинського.
Про це повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” із посиланням на “Ракурс“.
За даними правоохоронців, під автомобіль Mitsubishi Outlander, який належить 41-річному місцевому підприємцю, було кинуто гранату РГД-5. На момент підриву у салоні машини знаходилися два пасажири, які отримали численні осколкові поранення. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Дніпропетровської області.
Як повідомляють у поліції, на даний момент життя потерпілих поза небезпекою, вони отримують необхідну медичну допомогу у місцевій лікарні.
На місці події експертами-піротехніками було вилучено фрагменти гранати РГД-5. Співробітники правоохоронних органів затримали підозрюваного у скоєнні злочину і доставили його до Нікопольського відділу поліції.
За фактом підриву автомобіля відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 (про замах на злочин), а також по п. 1, 5 ч. 2 ст. 115 (про умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Дана стаття передбачає запобіжний захід у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув’язнення під варту.