У міськраді Дніпра відреагували на повідомлення СБУ про викриття недобропорядних підрядників

28.04.2020 15:23   -

Секретар Дніпровської міської ради Олександр Санжара відреагував на повідомлення СБУ про викриття корупційної схеми підприємств-підрядників, що в попередні роки займались озелененням у місті.

Встановлено, що у 2018-19 роках одне із комунальних підприємств провело тендери на виконання робіт із благоустрою міста, в яких перемогли чотири місцеві комерційні структури. За попередньою версією слідства, частину коштів учасники оборудки привласнили через внесення до фінансової документації недостовірних відомостей щодо обсягу проведених робіт. За оперативними даними, майже 30 відсотків робіт були проведені лише на папері“, – йдеться у повідомленні на сайті СБУ.

Олександр Санжара відреагував офіційним зверненням до правоохоронців і подякував їм за те, що викрили незаконні махінації підрядників.

Вдячні співробітникам управління Служби безпеки України у Дніпропетровській області за всебічний та об’єктивний контроль роботи приватних підрядників, котрі виконують муніципальні замовлення, зокрема, на озеленення міста.
Зі свого боку міська рада також постійно стежить за якістю наданих послуг, адже у кожному з випадків місто сплачує за це бюджетні кошти. Тож виконання робіт на високому рівні є для муніципалітету важливим і пріоритетним питанням
“, – відзначив Санжара.