У міськраді Дніпра розповіли, як записатися до однієї з безкоштовних спортивних секцій міста

23.02.2022 19:26   -

У Дніпрі тренуватися можна безкоштовно та в усіх районах міста. У Дніпрі працює 21 спортивна школа, серед них 9 —олімпійського резерву, 12 — дитячо-юнацьких спортивних шкіл. У цих закладах позашкільної освіти тренуються більше ніж одинадцять з половиною тисяч вихованців. Найпопулярніші напрями — футбол, дзюдо та баскетбол. Кожна спортивна школа у Дніпрі має договір з загальноосвітніми школами, аби в них були представлені ті чи інші спортивні секції.

«У спортивних школах Дніпра культивуються 36 видів олімпійського спорту та 14 неолімпійських. За минулий рік вихованці спортивних шкіл Дніпра вибороли 1599 медалей, серед них 590 золотих, також протягом 2021 року 35 спортсменів виконали нормативи майстра спорту України, а 4 спортсмени — майстра спорту міжнародного класу, водночас 358 спортсменів стали кандидатами у майстри спорту», — розповів начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики міськради Олександр Осипов.

Дізнатись перелік спортивних шкіл у Дніпрі, їхні адреси та контакти можна на сайті міськради Дніпра (https://dniprorada.gov.ua/uk/page/komunalni-zakladi-dniprovskoi-miskoi-radi) або на сайті департаменту гуманітарної політики ДМР (https://humpolitic.dniprorada.gov.ua/category/departament-gumanitarnoi-politiki/upravlinnya-sportu/pidporyadkovani-zakladi/).