У мерії Дніпра закликали власників гаражів узаконювати споруди

20.09.2018 13:30   -
Автор:

Наразі у Дніпрі узаконено 1 тис. 800 гаражів, які до цього не мали жодних дозвільних документів, а тому їхні власники не сплачували до міського бюджету коштів за розміщення об’єктів. Процедура оформлення споруди безкоштовна.
Про це повідомляє інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” з посиланням на пресс-службу Дніпровської міської ради.
Основна мета кампанії з узаконення гаражів – навести лад із розміщенням цих споруд у Дніпрі, адже наразі вони розташовуються хаотично. За користування законними гаражами, які є елементом благоустрою міста, власники сплачуватимуть кошти до міського бюджету. Середня платня за розміщення гаража – 260 грн на місяць.
Інспектори за останні два місяці виявили й попередили про необхідність узаконення власників 5 000 незаконних гаражів. Коли фіксують такий об’єкт, його власникові надається повідомлення-припис із вимогою узаконити гараж. Якщо цього не відбувається, уповноваженні особи мають право примусово прибрати об’єкт.
Для узаконення гаража необхідно звернутися до комунального підприємства «Управління контролю за благоустроєм міста» (вул. Троїцька, 22-А, тел.: 745-60-35) та подати такі документи: заяву, завірену копію паспорта та ідентифікаційного номера власника гаража, 2-4 кольорових фото з локацією об’єкта, завірені копії документів, що підтверджують право власності на гараж, та схему його розміщення на карті Google.