У мережі вдруге стартував новорічний проєкт «Дивовижна поштівка»

28.12.2021 06:55   -

На новорічно-різдвяні свята українці знову матимуть змогу надіслати одне одному незвичайні листівки. У мережі Інтернет удруге стартував проєкт «Дивовижна поштівка». Колекція електронних листівок від українських художників створена під патронатом першої леді Олени Зеленської.

Як порадувати сусіда, друзів та родичів, що живуть далеко, в іншій області чи країні? Проєкт «Дивовижна поштівка» повертається, щоб об’єднати українців від Ужгорода до Луганська, від Чернігова до Сімферополя. 

Чому дивовижна? Бо прилітає в один клік! Щоб створити найтеплішу листівку, вам потрібно лише зайти на сайт https://dyvo-poshtivka.com.ua/ і вибрати одну із картин, над якою чарували найкращі українські художники та художниці. І вже за секунду привітання «оживе» у смартфоні друга чи родича.

На поштівках відображено новорічні й різдвяні традиції українського народу. Тож пізнаваймо Україну разом через її могутні символи, через усе те, що робить нас самобутніми та об’єднує. Нумо ділитися радістю! З «Дивовижною поштівкою» це просто, як ніколи.

Малюнки для поштівок, як і торік, створили українські художники з різних міст країни. Цього разу до фольклорних сюжетів додалися сучасні. Зокрема, це «Різдвяний ярмарок», «Тигристий Новий рік» та навіть «Новорічний Zoom». Усі листівки анімовані. 

Поштівки вже викладені на сайті: https://dyvo-poshtivka.com.ua/ і доступні для надсилання через будь-який месенджер.

«Вам залишається підписати й надіслати їх тим, хто для вас важливий. Для цього достатньо зайти на сайт, обрати сюжет, від якого тепло й віриться у дива, і вже за секунду привітання «оживе» у смартфоні близької людини», – розповіла у своєму інстаграмі дружина Президента України. 

Проект «Дивовижна поштівка» створений за ініціативою першої леді України Олени Зеленської. Над ним працювала креативна агенція Green Penguin за підтримки телеканалу СТБ, який підтримує проект уже другий рік поспіль. Лише за минулі зимові свята українці, які скористалися сайтом, надіслали майже 80 тисяч поштівок.