«У лютому 2014-го, в умовах революції, такого хаосу не було» – Казанський про зміну Уряду.

05.03.2020 20:16   -
Автор:

Раптове звільнення Гончарука з поста прем’єр-міністра України (хоча всього лише кілька днів тому голова Уряду переконував усіх в ефективності проведених ним «реформ») здивувало багатьох експертів і простих громадян.
Ряд експертів відверто ставлять питання про те, чому перед звільненням діючого Уряду не була проведена робота із підбору кандидатів на міністерські посади? Для чого такий поспіх? Ряд депутатів відкрито звернули увагу на те, що персона Дениса Шмигаля відома далеко не всім, а кандидатури на посади міністрів узагалі були не представлені заздалегідь.
Зокрема, журналіст Денис Казанський поставив ці питання на своїй сторінці у Фейсбук:
«Ніщо не вимагало такої терміновості. Ніщо не заважало спокійно підготувати кадрові зміни, нормально провести усі необхідні співбесіди, знайти нові кандидатури у Міністерства. Замість цього влаштували якийсь сюрреалізм. У лютому 2014-го, в умовах революції, такого хаосу не було. Зараз якась безглузда істерика на рівному місці», – написав Казанський.
Імовірно, Зеленський намагається реабілітувати свою репутацію напередодні місцевих виборів, що ма.ть відбутись у цьому році. “Рішуча відставка” уряду Гончарука, що втратив довіру українського народу, має на меті продемонструвати українським виборцям, що Зеленський здатен приймати правильні рішення, втім оточуюють його не завжди компетентні люди.
Втім, компетентність Зеленського теж опиняється під питанням, адже саме він просував уряд Гончарука.
Чи Дениса Шмигаля чекає така сама доля “цапа-відбувайла”, як і Олексія Гончарука – покаже час.
Картинки по запросу