У Києві відбувся концерт «Пісень, народжених в АТО» (ФОТО)

23.09.2016 09:48   -
Автор:

22 вересня у столиці відбувся великий концерт «Пісень, народжених в АТО» – проект, організований Дніпропетровською ОДА, який з регіонального став національним.
Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав радник губернатора Дніпропетровщини Юрій Голік, повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» .
«Пісні, народжені в АТО. Ця збірка має бути. За кожною піснею, за кожним автором своя історія. Волонтер, син якого був у спецназі і загинув. Бійці, які втратили своїх побратимів. Пісні, присвячені 93 бригаді, 25-й, 79-й, прикордонникам. співають бійці. Про ДАП. А позаду відеоряд – кадри війни. Це потрібно нам, це потрібно самим хлопцям. А ще був актор Олексій Горбунов, який з початком війни кинув Москву і повернувся в Україну», – поділилася своїми враженнями після концерту журналіст «Української правди» Оксана Коваленко.
«Ця музика – душа нової української політичної нації. Чуєш пісні ветеранів, волонтерів, професійних виконавців і розумієш, що з кожним днем ми, як народ, все далі й далі від радянщини, від совку, від «сєвєрних сосєдєй».
Пісні, народжені в АТО – це частина нової культури нової України, нових українців», – написав свій відгук член Нацради України з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський.



Фото: Оксана Коваленко.