У Києві чоловіка рятували від … гайки на статевому органі

12.04.2021 09:47   -

У Києві сталася екстраординарна подія – медикам і рятувальникам довелося надавати допомогу чоловіку, що необережно натягнув гайку собі на … статевий орган. Про це повідомляє служба Київська служба порятунку.

Чоловік насунув на статевий орган гайку, а зняти її не зміг. Буває, і це зовсім не смішно! Медики лікарні, що на Петра Запорожця 26, куди було доставлено постраждалого, звернулися до рятувальників КАРС – самостійно вони не змогли впоратися з такою екстраординарною проблемою. Порятунок цієї частини тіла вимагає спеціального обладнання, обережності та ювелірної точності“, – сказано в повідомленні.

Самотужки медикам не вдалося зняти предмет із тіла людини, тож вони покликали на допомогу рятувальників, що буквально зрізали болгаркою гайку. На щастя, “важливий орган” не постраждав.

Все пройшло вдало. Рятувальники та медики залишилися задоволеними виконаною роботою, а постраждалий не отримав ані подряпини!Будьте обережні, не експериментуйте зі своїм тілом за допомогою сторонніх предметів. Рятувальники, звісно, вас виручать, але обставини можуть бути зовсім різними“, – підсумували медики й рятувальники, сфотографувавшись зі злощасною гайкою.

На зображенні може бути: 2 людини та люди стоять