У Кривому Розі відкрито друге транзитне містечко для переселенців (ФОТО)

20.02.2015 17:17   -
Автор:

У Кривому Розі розпочало приймати переселенців друге транзитне містечко на Дніпропетровщині. Містечко може розмістити 424 людини та призначено для короткострокового проживання. Урочисто відкрив довгоочікуване житло радник голови облдержадміністрації Борис Трейгерман.
Бажаючих оселитися в нових будиночках чимало. Наразі у Кривому Розі заявки на заселення подали 103 родини – 270 людей. Договір з людьми, які згодилися проживати у будиночках, укладатиметься на один місяць із можливістю подальшого продовження дії договору. Всі будиночки, у яких проживатимуть люди, укомплектовані ліжками, шафами, матрацами, наматрацниками, постільним приладдям, столами, стільцями, кухонним інвентарем (посудом, столовими приборами тощо), холодильниками, засобами особистої гігієни, санвузлами відповідно до запланованої чисельності людей.
Нагадаємо, що нещодавно на Дніпропетровщині відкрилося перше транзитне містечко в місті Павлоград, до якого вже заселились перші 100 переселенців. Окрім вже відкритих транзитних модульних містечок в містах Павлоград та Кривий Ріг, вони функціонуватимуть також у Дніпропетровську, Дніпродзержинську та Нікополі.