У Кривому Розі прогнозують рекордну кількість кандидатів на пост мера

17.02.2016 09:02   -
Автор:

Дніпропетровська мережа ОПОРА прогнозує аномально високу кількість кандидатів на пост голови міста Кривого Рогу. Офіційна реєстрація кандидатів розпочнеться 22 лютого і триватиме 10 днів.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на заяву мережі ОПОРА.
«На сьогодні, крім чинного міського голови Юрія Вілкула, про свою участь у виборчих перегонах заявили Семен Семенченко, Вікторія Шилова, Микола Колесник та місцевий активіст Едуард Комар.
…це найближчі і єдині на цей час вибори в Україні, і увага всіх центральних ЗМІ та організацій по спостереженню за виборами буде прикута саме до Кривого Рогу. Свої кандидатури на посаду міського голови Кривого Рогу пропонуватимуть бажаючі з усієї країни, та мало хто буде готовий зайняти відповідальну посаду. Кривий Ріг стане чудовим майданчиком для піару кандидатів напередодні ймовірних виборів до ВРУ восени цього року.
Читайте также: Выборы мэра в Кривом Роге будут стоить более 5 млн грн.
Також стало відомо, що після чисельних переговорів демократичних сил в Кривому Розі – єдиного кандидата від демократичних сил не буде.
Дніпропетровська мережа ОПОРА нагадує, що розмір грошової застави для кандидатів на пост міського голови Кривого Рогу становить – 28 354 грн», – йдеться в заяві.
Читайте также: Назначение Семенченко разочаровало Кривой Рог, – общественники.