У Кривому Розі прямо під час сесії міськради помер керівник департаменту

01.07.2020 05:52   -

Керівник департаменту регулювання містобудівної діяльності та земельних відносин виконкому міської ради Кривого Рогу Олександр Бризецький помер під час сесії міської ради – у чоловіка зупинилось серце. Повідомлення про це оприлюднило Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради у Фейсбук.

«Він був прямою та відкритою людиною, повністю віддавав себе роботі на благо рідного міста», – висловив співчуття рідним, колегам та друзям Олександра Бризецького міський голова Юрій Вілкул.

Олександру стало погано під час засідання і він вийшов із зали, після чого у чоловіка зупинилось серце. Медикам, що прибули за викликом, не вдалося реанімувати чиновника.

Олександр Бризецький народився 25 березня 1956 року у селі Михайлівка Запорізької області. Закінчив Криворізький гірничорудний інститут.

«Олександр Федорович був прямою, чесною, та відкритою людиною. Як у професійній діяльності, так і в звичайному житті. Він повністю віддавав себе роботі на благо рідного міста, не дивлячись ні на що. І для Кривого Рогу це по справжньому тяжка втрата. Висловлюю глибоке співчуття рідним, колегам та друзям Олександра Федоровича Бризецького», – зазначив міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул.

Покупать землю выгоднее?: kryvyj_rih — LiveJournal