У Кам’янському районі “чорний лісоруб” пропонував хабар начальнику поліції

22.06.2024 20:13   -

Чоловік, який здійснював незаконну порубку дерев на території Кам’янського району Дніпропетровської області, пропонував хабар начальнику відділення поліції та обіцяв щомісяця платити за “кришу”. Про це повідомляє 49000.

Зрубані дерева зловмисник зрізав на дрова та продавав. У рамках кримінального провадження правоохоронці вилучили автомобіль, на якому чоловік перевозив вирублену деревину, дві бензопили та фрагменти деревини.

Після цього, 34-річний чоловік звернувся до начальника одного з відділень поліції Кам’янського районного управління поліції та запропонував неправомірну вигоду за непритягнення його до кримінальної відповідальності та повернення вилученого транспортного засобу. Також він обіцяв правоохоронцю щомісячно сплачувати кошти за «кришування» незаконної вирубки дерев.

19 червня фігуранту повідомили про підозру за ч. 1 ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) та ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід-тримання під вартою.