У Херсонській області перекинувся автобус – є загиблі

09.11.2020 09:50   -

Рейсовий автобус Херсон – Садове із пасажирами потрапив у ДТП, внаслідок чого перевернувся, – повідомляє Укрінформ із посиланням на заступника начальника відділу комунікації Головного управління Нацполіції в Херсонській області Віталія Байдарова.

В результаті аварії 2 людини загинули, а більше 10 отримали травми і поранення.

«Відомо, що перекинувся рейсовий автобус Херсон – Садове, за попередньою інформацією загинули дві людини на місці, більше десятка травмованих», – сказав Байдаров.

Трагедія сталася біля села Садове Білозерського району області.

51-річний водій маршрутного автобусу «Еталон», рухаючись з с. Садово в напрямку с. Антонівка, не обрав безпечну швидкість руху, внаслідок чого з’їхав в кювет та перекинувся. В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули дві жінки віком 42 та 54 роки, близько 10 травмованих.  Наразі на місці ДТП працюють слідчі обласного главку поліції. Встановлюються всі обставини події“, – повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

За порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб, водію загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.