У Дніпровському, Новомосковському та Кам’янському районах ремонтують дороги державного значення

29.04.2022 10:17   -

На головних магістралях Січеславщини приводять до ладу найпроблемніші ділянки. Ремонтують автошляхи державного значення. Уже завершили роботи на одній із доріг у Синельниківському районі. Наразі техніка працює у Дніпровському, Новомосковському, Кам’янському.

«Підтримуємо дороги області у належному стані. Аби вони були безпечними. Зокрема, для пересування евакуйованих та машин з гуманітаркою. Адже Дніпропетровщина межує з регіонами, де ведуться активні бойові дії. Маємо чимало роботи, і погода сприяє», – зазначив начальник Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександр Коломійцев.

На найпроблемніших відрізках дорожники зрізають понівечений верхній шар покриття. Після – обрубують краї, видувають пил. Тоді підґрунтовують основу бітумною емульсією, аби добре взявся асфальт.

«Для нового покриття використовуємо модифікований асфальтобетон. Він себе добре «зарекомендував». Стоїть як мінімум три роки, – розповів майстер ділянки Михайло Лобода. – Ремонт виконує бригада з 10 людей. Усі працюють із задоволенням, просяться на роботу». 

Трасами Січеславщини користуються чимало мешканців із сусідніх областей. Наприклад, подружжя Дарзіних із Донеччини. Тетяна з Юрієм відвезли доньку з онукою до Сум. Тепер повертаються додому – разом зі своїми кішкою та собакою.

Після – укладають асфальт,..
..ущільнюють новий шар