У Дніпропетровську вшанували Героїв Небесної Сотні (ФОТО)

20.02.2016 13:07   -
Автор:

На алеї Героїв, що біля будівлі Дніпропетровської облдержадміністрації, пройшли заходи, присвячені вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службі Дніпропетровської міськради.
На алеї Героїв зібралися понад 300 небайдужих мешканців міста. Із собою люди принесли жовто-блакитні прапори. Керівництво міста та області, силових структур разом з рідними та близькими загиблих поклали квіти пам’яті до меморіалу Небесної Сотні.
За загиблими українськими героями на алеї відслужили жалобну панахиду. Спільну молитву за спокій душ тих, чиє життя обірвалося в боях за свободу України, люди промовляли зі сльозами на очах.
Як повідомлялося раніше, мітинг-реквієм та покладання квітів пройдуть сьогодні і в рідному селі Героя України Сергія Нігоян Сергій Гагікович – першої жертви розстрілів на Майдані. Біля могили Сергія Нігоян Сергій Гагікович зберуться його рідні та близькі, односельці, побратими і всі небайдужі.
Зазначимо, що 20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні – пам’ятний день вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.



Фото: depo.ua.