У Дніпропетровську водіїв закликають не виїжджати на власному авто без нагальної потреби

11.01.2016 10:37   -
Автор:

У зв’язку з погіршенням погодних умов комунальні служби міста звертаються до водіїв з проханням не виїжджати у місто на власному авто без нагальної потреби, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки. Техніка розчищала і посипала міські автошляхи всю ніч, працює і зараз.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу міськради.
Зокрема, на міських дорогах працюють 74 одиниці спеціальної техніки, серед них 39 піскорозкидувачів, 25 одиниць снігоочисної техніки та 10 навантажувачів. На цю годину комунальники використали понад 1,5 тисячі тонн піщано-соляної суміші, повідомляють у департаменті комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міської ради.
У прибиранні прибудинкових територій, тротуарів та підходів до під’їздів житлових будинків задіяно понад 1 тисячу 100 двірників. Для посипки зазначених територій використано 19 тонн посипальних матеріалів.
За інформацією департаменту транспорту та зв’язку міської ради, усі автобусні маршрути загального користування, трамваї та тролейбуси вийшли на маршрути, але через негоду працюють з більшим інтервалом руху.
Читайте також: Днепропетровцев просят сообщать о бездействии работников дорожных служб