У Дніпропетровську відсвяткували День народження Сталіна (ФОТО)

22.12.2014 11:28   -
Автор:

Дніпропетровськими організаціями Союз радянських офіцерів України, обласною організацією Радянський центр було організоване святкування 135 річниці від Дня народження І.В. Сталіна.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
За повідомленням ВО «Свобода» у Дніпропетровську, 21 грудня біля пам’ятника В.П. Чкалова, що на пр. К.Маркса, зібралися кілька десятків «шанувальників» червоних і путінської пятої колонни».
До участі у заході були запрошуються жителі міста та області, зацікавлені політичні партії та громадські організації.
Проведення такого свята викликало обурення у місцевих свободівців, бо влада допустила такий «шабаш».
«Ми підготувалися до “свята” ДР Сталіна краще за комуняк. Відвідали той червоний захід і наткнулися на численний кордон з міліціянтів, яких було врази більше,ніж охочих прийняти участь у заході.
Після коротких перемовин з керівництвом МВС було досягнуто угоди про “непобиття бабушок і дєдушєк” і про визнання міської влади Січеслава провокаторами,які допускають комуняцькі шабаши.
Міліція намагалася поводити себе чемно, за що дякуємо. Організаторам ДР Сталіна ми довели,що їхні дії зара є неприпустимими і запропонували їм,ввічливо, розійтися…Вони погодилися і розійшлися», – зазначається у повідомленні «Свободи».


В організації Союз радянських офіцерів України заявили, що “мітинг був коротким, так як представники партії Свобода і правий сектор організували на противагу несанкціонований мітинг «смерть ворогам», і готували можливі провокації проти ветеранів війни та праці. Необхідно віддати належне і гарнізону Дніпропетровської міліції по запобіганню можливих провокацій”.
“У сучасних умовах на Дніпропетровщині – такий захід, сказати прямо, є небезпечним, хоч мітинг і пройшов без сутичок, арештів і вручень повісток у військкомат, разом з тим очікуються нападки на організаторів, можливі обшуки і порушення кримінальних справ”, – додали у громадській організації.