У Дніпропетровську відкрили перший регіональний бізнес-інкубатор InnovationBox (ФОТО)

17.12.2014 12:28   -
Автор:

16 грудня у Дніпропетровську запрацював перший регіональний бізнес-інкубатор InnovationBox- спеціальна структура, де створенні всі умови для стартового розвитку малих та середніх підприємств.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу облради.
Бізнесменів-початківців тут безкоштовно забезпечать площею, засобами зв’язку, оргтехнікою, необхідним обладнанням та навчанням персоналу, консалтингом, а також різноманітними послугами від секретарських, бухгалтерських, юридичних до допомоги в залученні ресурсів на розвиток справи та виходу на ринок. Крім того, вони зможуть перейняти досвід успішних бізнесменів, які готові поділитись з початківцями своїми знаннями.
«Молоді підприємці – наш ресурс. Ми допомагаємо активним людям знайти себе в житті і отримати самореалізацію. Це – соціальна місія влади. У подальшому планується створити у регіоні цілу мережу бізнес-інкубаторів та залучити до малого і середнього підприємництва жителів як великих міст так і малих населених пунктів. Всі проекти включили до регіональної програми з розвитку малого та середнього підприємництва у 2015-2016 роках», – зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод.

Після відкриття бізнес-інкубатору на конкурсній основі будуть відібрані 10 кращих проектів, а переможці вже за кілька років зроблять свій бізнес успішним. Перевага надається командам, які працюють у сфері інноваційних технологій, енергозбереження та туризму. Крім того, претенденти повинні відповідати певним критеріям: мати перспективну бізнес-ідею, команду, яка втілить ідею у життя, здатність проекту генерувати доходи та сплачувати податки.
Резидентів відбиратиме спостережна рада у складі представників обласної ради, університету ім. А. Нобеля, венчурних фондів, бізнес-експерти та експерти у сфері інновацій, незалежні профільні фахівці, керівництво бізнес-інкубатора.

Як стати резидентом бізнес-інкубатору?
Бізнес-інкубатор InnovationBox знаходиться у Дніпропетровську за адресою: вул. Ю. Словацького, 5А, у приміщенні Дніпропетровського університету ім. Альфреда Нобеля.
Аби стати його резидентом необхідно заповнити заявку, надати коротку презентацію свого проекту; пройти співбесіду та захистити свій проект перед спостережною радою.
Більш детальну інформацію можна отримати на сайті:
http://www.innovationbox.com.ua/