У Дніпропетровську відбудеться презентація «Громадського ТБ Дніпро»

24.08.2015 11:08   -
Автор:

Третього вересня у Дніпропетровську відбудеться презентація «Громадського ТБ Дніпро». Активних учасників громадського сектору міста чекатимуть за адресою вул. Гусенко, 17 («Я Галерея») о 19.00.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на організаторів заходу.
«У нас є Громадське?!!»
Бійці та донори крові, волонтери та просто громадяни на вулицях, з якими нам випадає спілкуватися, часто саме так реагують, почувши, що ми – журналісти Громадського ТБ Дніпро.
Тож нам здалося, що настав час гучно сказати: «Так, у нас є Громадське!» А також зустрітися з вами, наші нинішні та потенційні глядачі, та поговорити про різне: хто ми, на яких засадах стоїмо, за рахунок чого існуємо, що робимо та що плануємо робити, як можна підключитися до проекту.
Якщо ви прагнете бути частиною живої та ефективної місцевої громади, вболіваєте за розвиток локальних незалежних медій і/або цікавитеся цифровою журналістикою – ми будемо раді вас бачити й відповісти на всі ваші питання.
Якщо ви просто хочете провести вечір цікаво, відкривши для себе щось нове – то ми теж будемо раді вас бачити й відповісти на всі ваші питання. Одним словом, всіх чекаємо на нашій презентації! », – зазначається в анонсі події.
Також невдовзі на екрани обіцяють випустити ролик «Громадського ТБ Дніпро» про Громадське та Дніпро.