У Дніпропетровську судитимуть екс-начальника міліції Дніпродзержинська

27.02.2015 15:56   -
Автор:

«Запрошую всіх небайдужих дніпродзержинців на судове засідання над «обертнем у погонах», корупціонером, екс-начальником міліції м.Дніпродзержинськ Олегом Плачковим.
Нагадаю, що Плачкову було призначено покарання у вигляді 7 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 3 роки. Цей вирок винесений йому за завдання середньої тяжкості тілесних ушкоджень людині та спричинення смерті внаслідок порушення правил керування автомобілем, а також за незаконне зберігання зброї», – пише дніпродзержинський нардеп Віталій Купрій у своєму фейсбук.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Справжні обвинувачення, за які слід було судити Плачкова, так і не були доведені до кінця. Мова йде про систематичне хабарництво, яке стало основною роботою Плачкова при виконанні службових обов’язків, а також покривання злочинців. Прокуратура зібрала масу доказів, що підтверджують злочинні дії Плачкова та виклала їх в обвинувальному акті за ст. 368 та 357 КК України, проте суд першої інстанції просто закрив на них очі.
Це надає можливість Плачкову подати клопотання про амністію і вже влітку вийти на свободу, забравши з-під арешту зібрані з підприємців хабарі у сумі більше 3 мільйонів гривень», – додав нардеп.
За словами Купрія, апеляційний розгляд призначено на 12 березня 2015 року об 11:00 в приміщенні Апеляційного суду Дніпропетровської області за адресою: м.Дніпропетровськ, вул. Харківська 13.