У Дніпропетровську презентували програму реконструкції зовнішнього освітлення

21.04.2016 14:57   -
Автор:

За словами директора КП «Міськсвітло» Дмитра Старовойтова, на сьогодні освітленість міста складає 68 %. Аби освітити Дніпропетровськ повністю, вже розробили програму, для реалізацію якої шукають інвесторів.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу міськради.
Як зазначив Дмитро Старовойтов, програма розрахована на 3 роки, на її втілення необхідно понад 519 мільйонів гривень. «Шукаємо інвесторів цієї програми, оскільки власним коштом ми впоратись не зможемо. Нам не обов’язково отримати гроші – можна поставляти обладнання», – сказав директор комунального підприємства.
За його словами, проект окупиться вже за 10-14 років, а результат – у нашому місті всі вулиці будуть освітлені. «Зараз ми проводимо підготовчі роботи до проекту, зокрема, працюємо над інвентаризацією мереж, плануємо вже за два місяці закінчити її. На сьогодні вже можу сказати, що у ході інвентаризації виявлено, що 600 вулиць взагалі не враховані. Щоб взяти їх на баланс – треба розглянути це питання на сесії міської ради», – сказав Дмитро Старовойтов. Він також додав, що цього року буде встановлено нові світильники на 167 вулицях у різних районах міста.
У разі виникнення проблем з освітленням можна звертатися за номером 792-17-19 з 9.00 до 18.00. Цілодобово можна телефонувати на номер 745-31-29.
Читайте также: До конца года ОГА приобретет 25 школьных автобусов.