У Дніпропетровську паркувальників залишать без роботи

27.04.2016 17:47   -
Автор:

Директор комунального підприємства КП «Міськавтопарк» Сергій Писаренко заявив, що у Дніпропетровську з 1 травня оперувати парковками будуть не оператори, а КП «Міськавтопарк».
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу міськради.
«Нашим підприємство розроблено нову програму по функціонуванню у місті парковок. Зокрема, вона передбачає ліквідацію усіх операторів парковок, а натомість КП «Міськавтопарк» напряму виконуватиме діяльність по їх функціонуванню і кошти від парковок надходитимуть в бюджет вже не через операторів, як це було раніше. Тобто, уся діяльність парковок у місті буде повністю легалізована», – сказав Сергій Писаренко.
За його словами, вже з 1 травня на перших семи парковках у центральній частині міста, працюватимуть не оператори, а співробітники КП «Міськавтопарк». «Договори з операторами цих семи парковок розірвано, оскільки сплинув термін їх дії, і з 1 травня на ці парковки заступає працювати наше підприємство. На цю роботу отримали відповідний дозвіл від профільної постійної комісії міськради. Слід зазначити, що на цих парковках, а потім і на решті, буде встановлено спеціальні знаки, інформаційні таблички, на яких з-поміж іншого буде вказано хто здійснює діяльність, час роботи парковки та інша інформація», – зазначив директор «Міськавтопарку».
Він нагадав дніпропетровцям, що ціни і форми оплати за паркування не змінюються. «Сплатити за паркування можна будь-якою картою банку, через мобільний телефон, а також через карту касира, тобто через паркувальника-співробітника «Міськавтопарку». Останній варіант для зручності мешканців іще зберігаємо, але працюватимемо над тим, щоб у майбутньому поступово перейти на безготівковий розрахунок. Наша головна задача, щоб у повністю легальний спосіб від діяльності парковок до міського бюджету надійшла максимальна сума коштів. Наприклад, якщо за 2015 рік від такої діяльності до міського бюджету надійшло 6,2 млн. грн., то цього року такі надходження плануємо збільшити в два рази», – додав Сергій Писаренко.
Він також повідомив, що наприкінці тижня КП «Міськавтопарк» запускає власний сайт, на якому буде розміщена уся корисна і детальна інформація про підприємство та діяльність парковок у місті.