У Дніпропетровську демонтували близько 100 незаконних кіосків

16.02.2016 12:59   -
Автор:

За тиждень на штрафмайданчик вивезли близько ста кіосків порушників з 7-ми різних локацій Дніпропетровська. Сьогодні завершальні роботи першого етапу демонтажу провели на вул. Сімафорній, 28. На штрафмайданчик звідси поїхали кіоски з м’ясними виробами, цигарками та квітами.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу міськради.
Начальник КП «Управління з організації контролю благоустрою об’єктів сфери відпочинку, споживчого ринку та захисту інтелектуальної власності» міськради Руслан Мороз повідомив, що другим етапом роботи стане засідання створеної при департаменті споживчого ринку та сфери послуг міськради спеціальної комісії. Найближчим часом проведуть також велике засідання з підприємцями, в ході якого вони розкажуть про своє бачення взаємодії з міськрадою.
Читайте также: В Днепропетровске сносят МАФы возле ж/д вокзала (ФОТО).
За словами Руслана Мороза, до спеціальної комісії вже увійшли п’ятеро представників від підприємців. Далі до складу комісії оберуть також представників громади. Ряди робочої групи поповнять також представники ДСНС, поліції, главАПУ.
«Робота комісії буде не просто для галочки. Ми дуже уважно прислухатимемося до її рекомендацій. Ми працюємо не для себе, а для людей», – сказав він.
Разом з тим, в ході другого етапу роботи з МАФами, власникам кіосків-порушників знову видаватимуть приписи-попередження. Другу хвилю рейду обіцяють розпочати вже протягом наступного місяця.
Читайте также: В Днепропетровске демонтируют МАФы в спальных районах (ФОТО).
Фото: Фейсбук.