У Дніпродзержинську від влади вимагають уваги до загиблих та виконання прав живих (ВІДЕО)

09.07.2015 12:24   -
Автор:

Дніпродзержинські учасники АТО на сході України вкотре зібралися, аби заявити про свої права. У місті таких майже три сотні, більшість вже має на руках посвідчення учасника бойових дій. Здавалося б, доводити вже нема чого, але проблеми лишилися і їх багато, передає 9 канал.
Резолюцію, де перелічили свої законні права та попросили від місквлади уваги до пам’яті зигиблих воїнів, передали голові міста на черговій сессії. Хлопці мають до своїх обранців й інші питання.
Та все ж таки основну увагу хлопці, що об’єдналися в організацію «Патріот 2015″, привертають до прав воїнів АТО та родин загиблих.
У активістів є зауваження. Знижки на комунальні послуги можна отримати лише з пакетом документів. Для цього потрібно якнайменш — повернутися на ротацію та завітати додому. Перебуваючі на передовій, документи не надаш. На 280 учасників АТО земельних ділянок виділили лише 20, та й вони, за словами активістів, — на схилі балки, будувати там щось неможливо. І так — майже с кожним пунктом. Активісти дали міськвладі тиждень на виконання поданої резолюції. І наголошують — як не вийде за законом, доведені до крайнощів, домагатимуться виконання своїх прав хто як зможе.
Читайте також: ОБСЄ консультуватиме Дніпропетровський Центр допомоги учасникам АТО