У Дніпрі знову підірвали банкомат Приватбанку

29.08.2019 17:30   -
Автор:

У четвер, 29 серпня, двоє невідомих розбили вітрину магазину “М’ясо сільське”, увійшли в приміщення і через деякий час вийшли звідти з грошима. В цьому ж будинку знаходиться банкомат “Приватбанку”.
Об этом сообщает Интернет-издание “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” со ссылкой на “НАРОДНУ ПРАВДУ“.
Очевидці з сусіднього двору бачили, як двоє хлопців у чорному одязі, вибігли з будівлі, в якій знаходиться магазин. В їх руках були невідомі предмети, розглянути їх детально не вдалося. Вони зникли в темряві, як тільки покинули двір. На місці працювала слідчо-оперативна група і патрульні. Деталі з’ясують правоохоронці.
Як повідомили в службі безпеки “ПриватБанку”, в ніч з 28 на 29 серпня невідомі зловмисники підірвали один з банкоматів “ПриватБанку”. Банкомат стояв в магазині “М’ясо сільське” на вулиці Маршала Малиновського. Служба безпеки банку у співпраці з поліцією вже з’ясовує всі обставини події. Встановлюються факти, що вказують на осіб, які можуть бути причетні до підриву. Сума завданих збитків наразі встановлюється.
Також “ПриватБанк” оголосив про винагороду в сумі 50 000 гривень за будь-яку інформацію, яка допоможе встановити і затримати зловмисників.