У Дніпрі запрацювали літні пришкільні табори

01.06.2016 16:37   -
Автор:

У Міжнародний день захисту дітей, 1 червня, в місті на Дніпрі запрацювали перші 129 літніх пришкільних таборів. Тут діти різного віку можуть знайти заняття до смаку. На них чекають цікаві конкурси, ігри, майстер-класи. Головне перевага таких таборів – безпечне дозвілля.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу міськради.
На відкритті перших змін у дніпропетровських школах побував заступник міського голови Олександр Шикуленко. Він привітав маленьких вихованців із Днем захисту дітей та стартом роботи таборів у їхніх школах. Олександр Шикуленко побажав малечі гарного та сонячного настрою навіть попри примхи погоди.
«У таборах вчителі допомагають дітям розвивати їхні таланти. Тут вони здобувають нові навички у розважальній формі. Діти спілкуються, навчаються робити щось разом – працювати в команді. Їм весело та цікаво», – сказав Олександр Шикуленко.
Малювання, співи, танці, спорт, а також харчування і денний сон. Така програма-мінімум дитячих пришкільних таборів. Тут за малечею пильно стежать педагоги. Тож батьки можуть не турбуватися про те, де і з ким їхня дитина проводить літні канікули.
Нерідко до роботи в дитячих таборах долучаються і старшокласники. Крім того, в різних школах табори мають власні родзинки – додаткові заняття з вивчення іноземних мов чи імпровізовані танцювальні гуртки.
Читайте также: Более 74 тыс. детей Днепропетровщины отдохнут летом в пришкольных лагерях.