У Дніпрі забудовника змусять відновити первинний вигляд ділянки

22.08.2017 16:00   -
Автор:

У Дніпрі забудовника змусять відновити первинний вигляд ділянки біля “Набережного Кварталу”.
Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав помічник заступника міського голови Михайла Лисенка Антон Андрієнко, повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» .
“Спочатку ти будуєш достатньо великий житловий комплекс, а потім кидаєш людей, які купили в тебе квартири, на призволяще й тільки втручання мера дозволяє ввести даний комплекс в експлуатацію, а людям нарешті в’їхати в своє житло.
Пізніше ти, немов щур, вночі поки ніхто не бачить спилюєш дерева біля даного комплексу, які відділяли його від проїжджої частини. Звичайно ж, коли до тебе прийшли й запитали документи, яких у тебе немає, на видалення дерев, ти падаєш на дурника, мовляв “не я”.
Але раптом, після того, як ненависні тобі дерева вже знищені, ти починаєш будувати парковку.
Ясна річ жодного дозвільного документу у тебе немає, але ти брешеш всім, що є. Знаходиш сотні відмовок щоб не показувати того, що в тебе немає.
І от наступає момент, коли ти вже на власний розсуд перепланував пішохідну зону в парковку й навіть встановив шлагбауми, щоб “стригти капусту”, а тут раптом отримуєш припис від інспекції з питань благоустрою на відновлення всього, що ти наробив. Включно з деревами.
Який висновок? Не будь щуром, не будь порушником чинного законодавства та Правил благоустрою. Не будь, як забудовник Набережного кварталу. Не будь, як АвтоЛюкс!”